Uw unieke bedrijf verdient meer dan een standaard oplossing.

We maken ons klaar voor de anderhalve meter samenleving, voor als de regels straks versoepelen. Uw medewerkers zijn blij, want hoewel we tegenwoordig goed gefaciliteerd zijn om thuis te kunnen werken, missen we onze collega’s en ons vertrouwde werkplek. U als werkgever bent er vast ook al over aan het nadenken… Hoe zorg ik dat mijn medewerkers zich straks weer veilig op hun eigen werkplek voelen en lekker aan het werk kunnen mèt hun dierbare collega’s? En wat betekent dit feitelijk voor het kantoor en de inrichting?

 

Hoewel er standaard oplossingen zijn om anderhalve meter uit elkaar te blijven, is standaard niet de oplossing voor uw unieke bedrijf! Juist in deze tijd, waarin u als werkgever genoeg heeft om over na te denken, helpt RUW Interieurarchitectuur u graag om mee te denken in deze belangrijke volgende fase en u hierin te ontzorgen.

bedrijfscultuur
Tekengebied 2.png
werkprocessen
Tekengebied 2.png
interieur

RUW Interieurarchitectuur kijkt naar de specifieke kenmerken van uw bedrijf en het interieur, maar heeft tevens aandacht voor de bedrijfscultuur en de werkprocessen. Samen met u komen we vervolgens tot een passende oplossing voor uw kantoor, zodat u en uw medewerkers weer veilig en prettig op locatie en met collega’s aan het werk kunnen. 

 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor verdere toelichting en wat wij voor u kunnen betekenen.