top of page
Entree zitje met moooi tafel

Conclusion Consulting en Conclusion MBS

Conclusion Consulting en Conclusion MBS

Het vormgeven van de werkruimtes voor Conclusion Consulting en Conclusion MBS was een intrigerende en veeleisende opdracht. Een centrale wens was de ontwikkeling van flexibele werkplekken, terwijl ook de kenmerkende bedrijfskleuren van beide ondernemingen dienden te worden geïntegreerd als cruciale designelementen.

Met deze uitgangspunten in gedachten, kozen we voor een combinatie van traditionele bureaus, een hoge slingertafel en een stamtafel. Deze selectie van meubelstukken was erop gericht om een werklandschap te creëren dat niet alleen dynamisch en energiek aanvoelt, maar ook dient als bron van inspiratie voor de dagelijkse gebruikers. Dit moest een plek worden waar creativiteit en productiviteit hand in hand gaan.
Om de unieke kleuren van beide bedrijven te laten spreken, hebben we subtiele maar doordachte keuzes gemaakt in het gebruik van kleuren en materialen. Hierdoor konden we een harmonieuze omgeving realiseren waarin de kleuren op een natuurlijke en elegante manier in het totaalconcept zijn verweven, zonder daarbij te dominant of overheersend te zijn.

Tijdens het gehele ontwerpproces hebben we nauw samengewerkt met de mensen die dagelijks in deze ruimte werken - de bewoners van de verdieping. Hun input was onmisbaar om een ontwerp te realiseren dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook optimaal functioneel en praktisch in gebruik. Deze samenwerking zorgde ervoor dat het uiteindelijke ontwerp naadloos aansluit bij de wensen en behoeften van de medewerkers.

Het finale design is met open armen ontvangen door de medewerkers van zowel Conclusion Consulting als Conclusion MBS. De positieve reacties en het enthousiasme van de teams bevestigen dat de nieuwe werkplekken niet alleen voldoen aan de verwachtingen maar deze zelfs overtreffen, en dat is uiteindelijk waar we het allemaal voor doen!

INFO

TYPE:

Kantoor 360m2

WAAR:

Utrecht

OPLEVERING:

2022

bottom of page