top of page
Conclusion-31.jpg

Conclusion Nieuwegein

Conclusion Nieuwegein

Bij RUW interieurarchitectuur zijn we trots om het uitdagende project voor het pand in Nieuwegein te presenteren, dat dient als verzamelpunt voor diverse bedrijven onder de vlag van Conclusion. Dit project omvatte het herinrichten van een ruimte van circa 2000 m2, waarbij verschillende entiteiten zoals Conclusion Xforce, Conclusion AMIS, Conclusion Enablement, First8 Conclusion, KWD Resultaatmanagement en Virtual Sciences Conclusion onder één dak zijn samengebracht.

 

De uitdaging lag in het voldoen aan de diverse en unieke wensen van elk van deze bedrijven. Dit proces vereiste niet alleen gezamenlijke bijeenkomsten om gemeenschappelijke doelen en wensen te identificeren, maar ook individuele gesprekken met elk bedrijf om hun specifieke behoeften te begrijpen. Een gedeelde ambitie was de creatie van een grote, multifunctionele ontmoetingsruimte, die dienst kon doen voor verschillende doeleinden.

 

Na een zorgvuldige inventarisatie van de vereisten van elk bedrijf, begon het creatieve proces van het puzzelen met ruimtes. Een essentieel aspect van dit ontwerpproces was het overwegen van alle factoren die het eindresultaat konden beïnvloeden. Het pand was oorspronkelijk verticaal georiënteerd, maar op basis van de nieuwe wensen hebben we dit omgevormd naar een horizontale indeling. Deze schijnbaar eenvoudige, maar effectieve wijziging stelde ons in staat om op de begane grond een indrukwekkende entree te creëren, die tevens dienstdoet als ontmoetingsruimte, lunchruimte, vergaderruimte en een ruimte voor grote bijeenkomsten.

 

Deze centrale ruimte op de begane grond is nu een bruisend hart van het pand, beschikbaar voor gezamenlijk gebruik door alle bedrijven, terwijl de individuele bedrijven op de bovenverdiepingen hun eigen werkruimtes hebben. Dit project van RUW interieurarchitectuur in Conclusion Nieuwegein is een toonbeeld van innovatieve kantoorinrichting, waarbij functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan om een dynamische en inspirerende werkomgeving te creëren.

INFO

TYPE:

Kantoor 2000m2

WAAR:

Conclusion Nieuwegein

OPLEVERING:

2023

bottom of page