top of page
Conclusion Confidential entree foto

Conclusion Confidential

Conclusion Confidential

Bij RUW interieurarchitectuur zijn we verheugd om onze nieuwste samenwerking met Conclusion Confidential in Apeldoorn te presenteren, waar we het voorrecht hadden hun kantoorruimte te mogen inrichten. Met een verhuizing naar een verdieping hoger binnen hetzelfde pand, heeft Conclusion Confidential ons het vertrouwen gegeven om een omgeving te creëren die naadloos aansluit bij hun missie en visie.

Elk kantoor binnen de Conclusion familie heeft unieke ontwerpelementen die resoneren met de algemene brand-identity van Conclusion, terwijl er ook ruimte is voor de specifieke identiteit van elke dochteronderneming. Dit principe is zorgvuldig toegepast in het ontwerp voor Conclusion Confidential. Hierbij hebben we een kantoorruimte gecreëerd die niet alleen de kernwaarden van Conclusion weerspiegelt, maar ook de unieke positie van Conclusion Confidential in het veld onderstreept.

Conclusion Confidential is een toonaangevende business partner in het publieke en sociale domein, die bijdraagt aan een veiliger en gezondere maatschappij door betrouwbare dataregistratie in hun dossiervormingsapplicaties. Als vertrouwde data partner voor verscheidene organisaties, waaronder gemeenten, de GGD, de politie en de Koninklijke Marechaussee, is het van cruciaal belang dat hun kantoor een ruimte is waar innovatie, veiligheid en betrouwbaarheid centraal staan.

Met dit in gedachten heeft RUW interieurarchitectuur een kantoorontwerp geleverd dat deze essentiële waarden belichaamt, terwijl het ook een comfortabele en productieve werkomgeving biedt voor alle medewerkers.

INFO

TYPE:

Kantoor 500m2

WAAR:

Apeldoorn

OPLEVERING:

2023

bottom of page