top of page
Conclusion Finance sfeerbeeld

Conclusion Utrecht

Conclusion Utrecht

RUW interieurarchitectuur is trots om aan te kondigen dat we een uniek en multifunctioneel kantoor hebben gerealiseerd voor Conclusion op de 18de verdieping van hun gebouw in Utrecht. Dit stijlvolle en efficiënte kantoor is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de behoeften van verschillende dochterondernemingen: Conclusion AFAS Solutions, Conclusion Low Code Company, en Conclusion Finance.

Het nieuw ingerichte kantoor weerspiegelt een harmonieuze balans tussen algemene en specifieke elementen die de identiteit van elk bedrijf binnen de Conclusion-groep vertegenwoordigen. Zo ontstaat er een coherente maar toch gedifferentieerde werkomgeving die enerzijds het merk Conclusion benadrukt, en anderzijds ruimte biedt voor de unieke identiteit van elke werkmaatschappij.
Functioneel gezien biedt de ruimte de ideale omstandigheden voor geconcentreerd werk, zoals dat vereist is op de finance-afdeling van Conclusion Finance. Tegelijkertijd is het kantoor flexibel genoeg om tegemoet te komen aan de behoeften van de aanland werkers van Conclusion AFAS Solutions en Conclusion Low Code Company. 

Dit project benadrukt onze toewijding aan maatwerk en creatieve oplossingen die niet alleen de visuele esthetiek verbeteren, maar ook de dagelijkse werkervaring van alle medewerkers optimaliseren. Bij Creative Parrots creëren we ruimtes die de unieke merkidentiteit van onze klanten weerspiegelen, terwijl we een functionele en inspirerende werkomgeving bevorderen.

INFO

TYPE:

Kantoor 500m2

WAAR:

Utrecht

OPLEVERING:

2023

bottom of page