top of page
Easy-Noise Control restaurant

Easy Noise Control

Easy Noise Control

Welkom op onze pagina waar we u meenemen in de creatieve reis van de realisatie van het interieur voor het hoofdkantoor van Easy Noise Control in De Meern, een project waarbij RUW Interieurarchitectuur een centrale rol heeft gespeeld.

Easy Noise Control, expert op het gebied van akoestiek, had een visie voor hun hoofdkantoor die een specifieke sfeer en uitstraling zou uitademen. RUW Interieurarchitectuur werd ingeschakeld om deze visie te concretiseren en om te zetten in een tastbaar ontwerp. Door middel van een interactieve ontwerpsessie hebben we samen de gewenste ambiance en het visuele karakter van het kantoor nauwkeurig vastgesteld.
Na het vaststellen van de visie, zijn we overgegaan naar de volgende cruciale fase van het project: het creëren van indelingsplattegronden, het ontwikkelen van 3D impressies en het maken van keuzes op het gebied van materialisering. Deze stappen hebben geholpen om het abstracte concept om te zetten in een concreet en uitvoerbaar ontwerp.

Het resultaat is een kantoorruimte die niet alleen de unieke identiteit van Easy Noise Control weerspiegelt, maar ook een omgeving biedt die inspirerend en functioneel is voor haar medewerkers en bezoekers. Elk detail van het ontwerp is zorgvuldig overwogen en uitgewerkt, waardoor een ruimte is ontstaan die harmonieus, uitnodigend en in lijn met de visie en waarden van het bedrijf is.
We nodigen u uit om verder te kijken en te ontdekken hoe RUW Interieurarchitectuur de visie van Easy Noise Control tot leven heeft gebracht in hun hoofdkantoor te De Meern. Het project is een prachtig voorbeeld van hoe een zorgvuldig doordacht en uitgewerkt interieurontwerp bijdraagt aan het creëren van een werkplek die zowel inspirerend als functioneel is. Voor meer details over dit inspirerende project, verken verder op onze website!

INFO

TYPE:

Kantoor

WAAR:

De Meern

OPLEVERING:

Augustus 2019

bottom of page