top of page
Kantoor middengebied

KE Fibertec

KE Fibertec

KE Fibertec, bekend om hun pionierswerk in het creëren van optimale binnenklimaten door middel van geavanceerde textieltechnologie-luchtverdeelsystemen, zocht naar een interieurontwerp dat hun innovatieve geest reflecteert voor hun nieuwe pand. RUW Interieurarchitectuur nam deze uitdaging met enthousiasme aan.

Ons eerste aandachtspunt was het maken van functionele aanpassingen aan de middenkern van het gebouw. Dit was cruciaal om een naadloze en praktische flow binnen de ruimte te waarborgen, die zowel esthetisch als functioneel aantrekkelijk is, in lijn met de high-tech en duurzame aard van KE Fibertec's producten.

Op de begane grond hebben we een gastvrij en modern restaurant ontworpen, dat toegankelijk is voor zowel het kantoorpersoneel als de medewerkers uit de productie- en opslaghal. Dit restaurant is niet alleen een plek om te eten, maar ook een ruimte waar medewerkers kunnen ontspannen, socializen en ideeën kunnen uitwisselen in een comfortabele en inspirerende omgeving.

Het kroonjuweel van ons ontwerp is echter de centraal gelegen trap in het pand. Deze trap is niet zomaar een constructie maar dient als een visueel aantrekkelijke en transparante verbinding tussen de twee verdiepingen van het gebouw. Het ontwerp van de trap stimuleert beweging, openheid en verbinding, kernwaarden die belangrijk zijn voor een innovatief bedrijf als KE Fibertec.

INFO

TYPE:

Kantoor 600m2

WAAR:

Strijen

OPLEVERING:

Julli 2021

bottom of page