top of page
First8 Conclusion

First8 Conclusion

First8 Conclusion

Conclusion is een prestigieuze en omvangrijke opdrachtgever, die een breed scala aan werkmaatschappijen onder zijn beheer heeft. Ruud heeft de eer gehad om zijn ontwerptalent in te zetten voor diverse entiteiten binnen Conclusion, waaronder locaties in Heerlen, My Brand, KWD, Conclusion Consulting, Conclusion MBS, Furore Conclusion, Conclusion Mission Critical, en Conclusion Enablement.

First8 is een belangrijke tak van Conclusion, strategisch gevestigd op de 16de verdieping van de Novio Tech Campus in Nijmegen. Deze locatie is niet alleen gekozen vanwege het stimulerende en innovatieve ecosysteem, maar ook omdat het een omgeving biedt die samenwerking en kennisdeling faciliteert. Hier, omringd door een netwerk van technologisch vooruitstrevende bedrijven en startups, werkt First8 aan geavanceerde oplossingen die inspelen op zowel huidige als toekomstige industriebehoeften.
Met Ruud's uitgebreide ervaring en bewezen successen bij verschillende Conclusion-entiteiten, kunt u rekenen op hoogwaardige en doordachte ontwerpen die de unieke identiteit van First8 benadrukken, terwijl ze ook naadloos aansluiten bij de algemene visie van de Conclusion-groep.

INFO

TYPE:

Kantoor 280m2

WAAR:

Nijmegen

OPLEVERING:

Mei 2022

bottom of page