top of page
Ontspanningsruimte OGD Amsterdam

OGD ict-diensten Amsterdam

OGD ict-diensten Amsterdam

Na het succesvol ontwerpen van het kantoorpand in Delft voor OGD ict-diensten, heeft RUW interieurarchitectuur, opgericht door Ruud, wederom de kans gekregen om hun expertise te laten gelden in 2021. Dit keer voor de inrichting van twee gloednieuwe panden gelegen in Amsterdam en Utrecht.

Bij de inrichting van elke OGD ict-diensten locatie, is er door RUW interieurarchitectuur bewust gekozen voor een combinatie van flexibele ruimtes en flexwerkplekken, naast het creëren van informele ontmoetingsruimtes. Deze doordachte combinatie van elementen in het ontwerp is niet zomaar; het doel is om alle medewerkers zich thuis te laten voelen wanneer zij op kantoor zijn. De speciaal ontworpen ruimtes stimuleren informele interacties tussen teamleden, wat bijdraagt aan een positieve en collaboratieve werksfeer.

Met deze benadering zorgt RUW interieurarchitectuur ervoor dat elk kantoor van OGD ict-diensten niet alleen een plaats is waar hard wordt gewerkt, maar ook een ruimte waar medewerkers zich comfortabel en betrokken voelen. Elk ontwerp nodigt uit tot interactie en samenwerking in een omgeving die aanvoelt als thuis, wat cruciaal is in de hedendaagse werkcultuur. 

INFO

TYPE:

Kantoor 500m2

WAAR:

Amsterdam

OPLEVERING:

Julli 2021

bottom of page