top of page
OGD Delft bar licht

OGD ict-diensten Delft

OGD ict-diensten Delft

Bekijk het vernieuwde kantoorontwerp van OGD ict-diensten in Delft, vakkundig gerealiseerd door RUW interieurarchitectuur!

Onze ontwerper Ruud kreeg een unieke kans: na het ontwerpen van het eerste kantoor van OGD in Delft 7 jaar geleden, mocht hij nu, met de nieuwe kantoortrends in het achterhoofd, hetzelfde pand opnieuw ontwerpen. Het was een bijzondere ervaring om te zien hoe de kantoortrends zijn geëvolueerd en om deze te integreren in een bekende ruimte.

Voor het hoofdkantoor in Delft was er behoefte aan een frisse, nieuwe indeling. Het oude ontwerp had verspreide vergader- en recreatieve ruimtes door het hele pand. In het nieuwe ontwerp hebben we gekozen voor een centrale ontmoetingsplek. Deze ruimte is niet alleen geschikt voor grote bijeenkomsten maar biedt ook een fijne plek voor informele ontmoetingen tussen collega's.

RUW interieurarchitectuur heeft de eer gehad om als interieurarchitect te werken aan drie kantoorpanden van OGD ict-diensten, waaronder dus dit bijzondere project in Delft. We hebben gezorgd voor een ontwerp dat niet alleen tegemoetkomt aan de behoefte aan een centrale ontmoetingsplek, maar dat ook een inspirerende en efficiënte werkomgeving creëert waarin medewerkers zich comfortabel en gemotiveerd voelen.

Ben je benieuwd hoe het eruitziet? Ontdek hoe RUW interieurarchitectuur de werkomgeving van OGD ict-diensten in Delft heeft omgetoverd tot een plek waar samenkomen en productiviteit hand in hand gaan!

INFO

TYPE:

Kantoor 3500m2

WAAR:

Delft

OPLEVERING:

Juli 2022

bottom of page