top of page
OGD Utrecht

OGD ict-diensten Utrecht

OGD ict-diensten Utrecht

Ontdek het frisse en innovatieve kantoorontwerp voor OGD ict-diensten in Utrecht, vakkundig tot stand gebracht door RUW interieurarchitectuur!

Gesitueerd aan het levendige Franz-Lisztplantsoen, presenteert het Utrechtse kantoor van OGD zich als een inspirerende plek die, net zoals haar tegenhanger in Amsterdam, werk en ontspanning moeiteloos combineert voor het energieke team. Bij RUW hebben we een omgeving gecreëerd die niet enkel functionele werkplekken en trainingsruimtes aanbiedt, maar ook ruimte maakt voor ontspanning en recreatie.

In het ontwerp is er een gezellige bar geïntegreerd waar medewerkers kunnen relaxen en bijpraten, aangevuld met een stille bibliotheek voor wie zich even wil terugtrekken met een goed boek of zich moet concentreren op een project. En voor de sportievelingen onder de medewerkers is er een goed uitgeruste sportzaal voorzien om te ontladen na een dag vol uitdagingen.
Nieuwsgierig naar meer? Neem een kijkje en ontdek hoe RUW interieurarchitectuur de werkplek van OGD ict-diensten heeft getransformeerd tot een harmonieuze balans tussen productiviteit en welzijn!

INFO

TYPE:

Kantoor 2500m2

WAAR:

Utrecht

OPLEVERING:

Juli 2022

bottom of page