top of page
Enscape_2022-12-08_20-15-49.png

Ontwerp kantoor Utrecht

Ontwerp kantoor Utrecht

Welkom bij ons recente schetsontwerp voor een vernieuwend kantoor in het bruisende hart van Utrecht. Dit ontwerp projecteert een moderne en uitnodigende werkplek, ontwikkeld met de visie om zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk te zijn.

 

Ontvangstgebied met Bar: Het ontwerp begint met een open en gastvrij ontvangstgebied, voorzien van een sfeervolle bar. Dit gebied dient als het warme welkom van het kantoor, ideaal voor zowel informele ontmoetingen als een ontspannen start van de werkdag.

 

Werkruimte: Direct aangrenzend aan het ontvangstgebied, onthult het ontwerp een lichte en open werkruimte met 8 werkplekken. Deze ruimte is ontworpen met het oog op samenwerking en productiviteit, terwijl het natuurlijke licht en de gezellige sfeer behouden blijven.

Het uitgangspunt voor dit ontwerp was om ervoor te zorgen dat het kantoor vanuit de straat goed zichtbaar en uitnodigend is. Het resultaat is een kantoor dat niet alleen de aandacht trekt van voorbijgangers maar ook een prettige werkomgeving biedt voor de mensen die er dagelijks gebruik van maken.

Dit schetsontwerp in Utrecht staat symbool voor onze benadering bij RUW Interieurarchitectuur: het creëren van ruimtes die zowel praktisch als inspirerend zijn, waarbij elke ontwerpbeslissing bijdraagt aan een positieve en productieve werksfeer.

INFO

TYPE:

Kantoor 400m2

WAAR:

Utrecht

OPLEVERING:

Helaas nooit.

bottom of page