top of page
Aanzicht bar

Ontwerp kantoorgebouw Amsterdam

Ontwerp kantoor Amsterdam

Het ontwerp van het kantoor is gericht op het creëren van een moderne en functionele ruimte met een unieke uitstraling. Hieronder vindt u een overzicht van de ontwerp uitgangspunten voor de verschillende ruimtes in het kantoor.
 
Entree De entree van het kantoor is ontworpen om een indrukwekkende en uitnodigende sfeer te creëren. De muren zijn geverfd in een donkergrijze kleur en er is veel licht aanwezig om een contrast te creëren. Om de ruimte warmer te maken, is er een houten balken muur over de lengte van de lange muur geplaatst. Het plafond is zwart en er is minimale plantgebruik om het creatieve aspect van het kantoor te benadrukken. De keuken heeft een diep donkergrijze kleur en heeft ingewerkt licht. Om het houten element terug te laten komen, zijn er houten details toegevoegd.

Meeting rooms De meeting rooms van het kantoor zijn strak en modern ontworpen met een goede combinatie van donkere tinten en lichtgebruik. Er zijn houten elementen toegevoegd om de ruimte een warmere uitstraling te geven. Mooie verlichting is ook een belangrijk onderdeel van het ontwerp van deze ruimtes om een uitnodigende sfeer te creëren.

 

Fun ruimte De fun ruimte van het kantoor is bedoeld om de medewerkers te voorzien van een ontspanningsruimte. LED-verlichting is gebruikt om een levendige en speelse sfeer te creëren. Er is een tafeltennistafel aanwezig voor ontspanning en er is een bar geïnstalleerd met lichtgevende flessen als achterwand om een feestelijke sfeer te creëren.

TYPE:

Kantoor 1800m2

WAAR:

Amsterdam

OPLEVERING:

Helaas nooit

bottom of page