renovatie kantoor 21.jpg

Ruud van de Wier

Ruud van de Wier.jpeg

RUW interieurarchitectuur is een interieurarchitectenbureau wat is opgericht in 2009 door interieurarchitect Ruud van de Wier. Als interieurarchitect kijk Ruud altijd naar het onbewerkte deel van het pand, wat is de kracht van het pand? hoe kan men de ruis uit het pand halen en de architectuur laten spreken.

 

RUW interieurarchitectuur ontwerpt naar de visie van de opdrachtgever en de wensen van de eindgebruiker. RUW interieurarchitectuur is van mening dat het uiteindelijke ontwerp niet alleen esthetisch- maar ook functioneel verantwoord moet zijn. Belangrijk is dan ook om duidelijk te hebben hoe de eindgebruiker de ruimte of het gebouw gaat gebruiken. Communicatie is hierin een belangrijke factor. Om tot een goed ontwerpadvies te komen, streeft RUW interieurarchitectuur er naar om in goed overleg tussen opdrachtgever en ontwerper vast te stellen wat er van elkaar verwacht wordt.

 

RUW interieurarchitectuur verdiept zich graag in de probleemstelling van de opdrachtgever om tot een goed interieuradvies te komen.

e: ruud@ruwinterieurarchitectuur.nl

m: 06 15 16 79 43