top of page

Revitalisatie

Zoekt u een bureau dat kan helpen bij de revitalisatie van een kantoorgebouw? Als specialist in kantoorinrichtingen pakt RUW interieurarchitectuur dit graag samen met u op. Voor pandeigenaren die nieuwe huurders willen aanspreken kijken wij hoe de ruimte(s) verbeterd kunnen worden. Met onze jarenlange ervaring en brede kennis van kantoorinrichtingen blazen wij een oud pand graag nieuw leven in. Wij bekijken het gebouw met een frisse, creatieve blik en zorgen ervoor dat het voor nieuwe partijen aantrekkelijk wordt om te huren.

Maar ook voor eigenaren of (facilitair) managers die overwegen om naar een nieuw kantoorpand te verhuizen, kan revitalisatie de oplossing zijn. Hiermee upgraden we het bestaande pand en passen het volledig aan naar de wensen en eisen van deze tijd.

Kantoorgebouw revitaliseren

Wij weten precies waar een goed verhuurbaar kantoor aan moet voldoen. Inrichting en indeling zijn hierbij natuurlijk erg belangrijk, maar wij kunnen u ook adviseren over hoe om te gaan met de kantoorvloeren. En een mooie entree mag ook niet vergeten worden. Met onze inbreng wordt deze met recht het visitekaartje van het bedrijf.

 

Naast het interieurontwerp zijn er natuurlijk ook andere zaken die komen kijken bij de revitalisatie van een bedrijfspand. Creative Parrots heeft hiervoor veel contacten binnen diverse specialisaties. Of het nu gaat om installatietechniek of een ander specialisme, wij staan voor co-creatie en betrekken dus altijd de juiste partijen bij het project.

renovatie kantoor leeg
bottom of page