top of page
vergaderzaal Team Rockstars IT

Team Rockstars IT

Team Rockstars IT

We heten u van harte welkom op onze webpagina, waar we u graag meer vertellen over het inspirerende project Rockstars IT in 's-Hertogenbosch. Dit project werd met succes uitgevoerd door Ruud, gedurende zijn dienstverband bij DZAP, waar hij zich als interieurarchitect inzette om een krachtige en creatieve werkomgeving voor Rockstars IT te realiseren.

In 's-Hertogenbosch ligt het dynamische kantoor van Rockstars IT, een ruimte waar innovatie en creativiteit samenkomen, en waarvoor Ruud de verantwoordelijkheid had om het interieurontwerp te leiden en vorm te geven. Ruud was actief betrokken bij dit project, waar hij zijn expertise en creatieve inzichten gebruikte om een werkomgeving te creëren die zowel stimulerend als comfortabel is en de unieke bedrijfscultuur van Rockstars IT weerspiegelt.

Tijdens dit bijzondere traject werkte Ruud nauw samen met de stakeholders van Rockstars IT, en was hij intensief betrokken bij elke stap van het proces. Van concept tot realisatie, Ruud's benadering was er een van detail en precisie, gericht op het creëren van een ruimte die niet alleen functioneel en esthetisch verantwoord is, maar ook een plek waar medewerkers zich geïnspireerd en gemotiveerd voelen.
Ontdek meer over het spannende project bij Rockstars IT in 's-Hertogenbosch en hoe Ruud's toewijding en vakmanschap hebben bijgedragen aan het realiseren van een indrukwekkende en levendige werkruimte. Voor meer gedetailleerde informatie over dit project en de unieke aspecten van het ontwerp, nodigen we u uit om verder te lezen op onze website!
Foto Stijn Poelstra

INFO

TYPE:

Kantoor

WAAR:

's Hertogenbosch

 

OPLEVERING:

2018

bottom of page