top of page

TestFits

Bij het zoeken naar een nieuw bedrijfspand is het soms een uitdaging om te bepalen of de ruimte groot genoeg is voor alle medewerkers, afdelingen en functies. Wij hebben de oplossing voor u! Laat ons een TestFit doen, die snel inzichtelijk maakt of de hele organisatie in het beoogde pand past.

Voor een TestFit is weinig nodig. Een beperkt programma van eisen volstaat, hiermee kan snel een zwart-wit-plattegrond van de onderneming worden ingetekend. In veel gevallen zijn er al digitale plattegronden aanwezig, waarmee we direct aan de slag kunnen. Heeft u meerdere panden op het oog? Geen probleem! In dat geval realiseren we direct een TestFit voor twee of drie panden tegelijk, zodat u in één oogopslag kunt zien welk kantoor de beste keuze is voor uw bedrijf. 

TestFit voor makelaars

Als makelaar gaat u op zoek naar het beste bedrijfspand voor uw cliënt, dat aan alle wensen voldoet. U heeft al snel een of meerdere gebouwen op het oog, met de juiste ligging, parkeergelegenheid en voorzieningen. Maar dan rijst de vraag: is het pand groot genoeg? Met name als het om grote organisaties gaat, met veel afdelingen en personeelsleden, is dit soms lastig in te schatten. Gelukkig kunnen wij dit vraagstuk voor u oplossen! Schakel bij twijfel RUW interieurarchitectuur in en onze TestFits ondersteunen de keuze voor het juiste pand.

TestFit plattegrond ontwerp
bottom of page