top of page
TUI gang

Tui

TUI Rijswijk

Welkom op onze pagina waar we graag het schitterende project van TUI in Rijswijk uitlichten, een meesterwerk gerealiseerd door Ruud tijdens zijn dienstverband bij DZAP als interieurarchitect. TUI, als leidend merk in de reissector, wenste een kantoorinterieur dat even dynamisch en vooruitstrevend was als hun eigen diensten. Ruud, met zijn expertise en creatieve visie, accepteerde deze uitdaging met verve, en bracht een inspirerende en uiterst functionele werkomgeving tot leven die het energieke imago van TUI perfect weerspiegelt.
In dit project heeft Ruud bewust gekozen voor designelementen die bijdragen aan een stimulerende en productieve werkomgeving. Elk detail, van materiaalkeuze tot kleurenpalet en ruimtelijke indeling, is zorgvuldig overwogen om een harmonieus en aantrekkelijk kantoorlandschap te creëren dat aanzet tot creativiteit en samenwerking.

Neem een kijkje op onze website om meer te ontdekken over het fascinerende project TUI Rijswijk. Dit is een helder voorbeeld van Ruud's talent en vaardigheden als interieurarchitect, en hoe een weloverwogen design een ruimte kan transformeren tot een broedplaats voor innovatie en productiviteit. Duik dieper in de details en laat je inspireren door dit boeiende ontwerp!
Foto Stijn Poelstra

INFO

TYPE:

Kantoor 9200m2

WAAR:

Rijswijk

OPLEVERING:

Julli 2019

bottom of page