top of page

Werkplekconcept

Reboarding, post-COVID, het nieuwe werken, social hub... Er zijn al veel namen bedacht voor de manier waarop kantoren in de toekomst gebruikt zullen worden. In ieder bedrijf moet natuurlijk gewerkt worden, maar de manier waarop dit precies wordt ingericht, is voor elk bedrijf uniek. Dit vraagt dus ook voor elke organisatie om een unieke, op maat gesneden oplossing.

In de nieuwe situatie komen medewerkers vaak naar kantoor met een specifieke taak, op een specifiek moment. Niet iedereen is meer van 9.00 tot 17.00 uur aanwezig. Werknemers komen naar kantoor om te overleggen met een collega, een teamvergadering bij te wonen of even geconcentreerd te kunnen werken zonder afleiding. Het is essentieel dat al deze functies in de kantoorruimte gefaciliteerd worden.

Unieke taken en functies

 

Bij het ontwerpen van een kantoorinrichting gaan wij uit van al deze unieke kenmerken. Elk bedrijf is anders en heeft zijn eigen taken en functies in huis. Wij inventariseren deze taken en functies om ze te kunnen beschrijven en vervolgens onze ontwerpen er precies op aan te laten sluiten.

 

Alle gewenste taken zullen in het bedrijfspand moeten passen. Ze moeten probleemloos samengaan en elkaar waar mogelijk zelfs versterken. Deze uitdagende puzzel is wat wij het leukst vinden!

Kantoor ontwerp werkplekken
bottom of page