top of page
Search
  • Writer's pictureRuud van de Wier

Casus Conclusion Consulting en Conclusion MBS

Het ontwerp voor Conclusion Consulting en Conclusion MBS was een uitdagende en creatieve taak. De wens van Conclusion Consulting en Conclusion MBS voor flexibele werkplekken was een belangrijk uitgangspunt voor ons ontwerp. We hebben daarom gekozen voor bureaus, een hoge slingertafel en een stamtafel die zorgen voor een dynamische en inspirerende werkomgeving.Een andere belangrijke wens was om de bedrijfskleuren van Conclusion Consulting en Conclusion MBS terug te laten komen in het interieur. Om dit te bereiken hebben we gebruikgemaakt van verschillende kleuren en materialen. De kleuren hebben we subtiel doorgevoerd in het tapijt, de muurverf en de accessoires. Het resultaat is een modern en eigentijds interieur met een persoonlijke touch.


Tijdens het ontwerpproces hebben we nauw samengewerkt met de bewoners van de verdieping. Dit was voor ons belangrijk om te zorgen dat het ontwerp aansluit bij de behoeften en wensen van de gebruikers. Door deze samenwerking hebben we een ontwerp gecreëerd dat niet alleen mooi, maar ook functioneel is.


We zijn trots op het eindresultaat en vinden het fantastisch om te zien dat de nieuwe verdieping van Conclusion in Utrecht door iedereen enthousiast wordt ontvangen. Wij hopen dat onze inzet en creativiteit bijgedragen hebben aan een inspirerende en prettige werkomgeving voor de medewerkers van Conclusion Consulting en Conclusion MBS.


Bekijk het hele project hier0 views

Comments


bottom of page