top of page
Search
  • Writer's pictureRuud van de Wier

Casus First8 Conclusion

Conclusion is een grote opdrachtgever, met een flink aantal werkmaatschappijen. Ruud verzorgde eerder al vanuit verschillende bedrijven ontwerpen voor diverse onderdelen van Conclusion.


En nu was First8 aan de beurt, een werkmaatschappij van Conclusion, onderdeel van het Conclusion ecosysteem.


Ontwerp voor First8

Voor het nieuwe kantoor van de organisatie First8 op de 16de verdieping van de Novio Tech Campus in Nijmegen, mocht Creative Parrots het interieur verzorgen.


First8 ontwikkelt veilige, benaderbare, inzichtelijke applicaties vanuit Java & Open Source. Het delen van de kennis en expertise staat centraal in het team. Ze doen dit vakinhoudelijk, op allerlei manieren. Zo is er een eigen Tech Blog en worden er maandelijkse First8 Academies, bordspel-avonden en andere events georganiseerd.Een flexibel kantoor

First8 Conclusion had behoefte aan een flexibel kantoor, met plek voor al deze verschillende activiteiten. Voor de kennissessies hebben we onder andere drie vergaderruimtes gecreëerd, waarvan twee gecombineerd kunnen worden tot één grote ruimte. Daarnaast maakten we een plek voor de bordspellen en meerdere werkplekken. Natuurlijk mocht ook een loungeplek niet ontbreken.Projectinrichting op maat

Om de juiste werksfeer te bereiken, creëerden we een fris interieur. Het gebruik van wit, gecombineerd met opvallende en gezellige kleuren, zorgt voor een passende uitstraling van het kantoor. De vele glaswanden maken het daarnaast een licht en transparant kantoor. Projectinrichting op maat!
Comments


bottom of page