top of page
Search
  • Writer's pictureRuud van de Wier

Het Opstellen van een TestFit: Een Cruciale Stap voor Uw Bedrijfsverhuizing

Bent u op zoek naar een nieuw bedrijfspand of overweegt u een verhuizing? Dan kent u ongetwijfeld de uitdaging om te beoordelen of een potentiële nieuwe locatie aan alle behoeften van uw organisatie kan voldoen. Hier komt de TestFit om de hoek kijken - een effectief hulpmiddel dat RUW Interieurarchitectuur biedt om deze uitdaging te overwinnen.


RUW interieurarchitectuur TestFit

Wat is een TestFit?

Een TestFit is een voorlopige plattegrond die laat zien hoe uw organisatie fysiek in een potentieel nieuw pand zou passen. Met slechts een beknopt programma van eisen kunnen we een snelle schets maken die het aantal benodigde werkplekken, vergaderruimtes, en andere essentiële functies toont. Het mooie is dat we, indien beschikbaar, direct kunnen werken met digitale plattegronden van het pand, waardoor het proces vlot en efficiënt verloopt.


Waarom een TestFit?

De voordelen van een TestFit zijn legio:

Directe Inzichtelijkheid: Zonder uitgebreide metingen of analyses krijgt u meteen een beeld of en hoe uw organisatie in het pand past.

Meerdere Opties Tegelijk: Overweegt u meerdere locaties? Wij kunnen voor elk een TestFit uitvoeren, zodat u een gefundeerde keuze kunt maken.

Kostenbesparing: Voorkom hoge ontwerpkosten door vooraf te bepalen welk pand het meest geschikt is.

Tijdefficiëntie: Afhankelijk van de beschikbare informatie kan een TestFit al binnen een dag gereed zijn.


TestFit voor Makelaars

Ook voor makelaars biedt een TestFit uitkomst. Het helpt bij het ondersteunen van de keuze voor het juiste pand voor uw cliënt, vooral bij grote organisaties waar de ruimtebehoefte complexer is. Onze TestFits bieden snel inzicht in de geschiktheid van een pand, waardoor u als makelaar een nog waardevollere partner wordt in het zoekproces.

In een tijd waarin het vinden van de perfecte bedrijfsruimte steeds complexer wordt, vormt de TestFit een essentieel instrument. Het stelt bedrijven en makelaars in staat om met vertrouwen te navigeren door het aanbod van potentiële panden. Bent u klaar om de mogelijkheden van uw volgende bedrijfslocatie helder in beeld te brengen? Neem dan contact op met RUW Interieurarchitectuur voor een professionele TestFit.

11 views

Comments


bottom of page