top of page
Search
  • Writer's pictureRuud van de Wier

Nieuw kantoor? Als team bereik je meer!

Bij Creative Parrots staat werken in teamverband centraal. Creative Parrots beschikt over veel eigen connecties, die bij elke opdracht naar behoefte worden ingeschakeld. Zodat we samen tot het beste resultaat komen. We kunnen dus voor iedere opdracht een volledig passend team samenstellen én aansturen vanuit het eigen netwerk.


Netwerk van de interieurarchitect én van de opdrachtgever

Creative Parrots is als interieurarchitect samen met de opdrachtgever het middelpunt van het team. Afhankelijk van wat er nodig is voor de opdracht, breiden we dit uit met bijvoorbeeld een projectmanager, bouwpartner, projectinrichter en extra adviseurs.


Deze maken allemaal onderdeel uit van het netwerk van Creative Parrots, maar de opdrachtgever kan zelf ook altijd partners aandragen. Of misschien bestaat er zelfs al een (design)team! Dan sluiten we daar graag bij aan.


Samen met de opdrachtgever bepalen we dus hoe het team eruit komt te zien en pakken we ieder interieurvraagstuk op. Doordat we direct een compleet team vormen, verloopt elk proces richting een nieuw kantoor snel en soepel.


Ben je verantwoordelijk voor een nieuw kantoorinterieur? En zoek je hiervoor een partner die dit samen met jou gaat aanpakken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!Comments


bottom of page