top of page
Search
  • Writer's pictureRuud van de Wier

Casus OGD Utrecht

Creative Parrots heeft voor OGD ict-diensten drie panden ingericht. In deze blog bespreken we wat we precies hebben gedaan in het pand in Utrecht.


Bij OGD werken veel jonge mensen. Het bedrijf zoekt zijn panden dan ook altijd in de buurt van een station, zodat ze goed bereikbaar zijn.Werkplekken, bar, bibliotheek en sportzaal

Zo ook in Utrecht. In de Domstad heeft OGD een eigen, vijf verdiepingen tellend pand aan het Franz-Lisztplantsoen. Hier zijn naast werkplekken ook trainingszalen, een bar met eetgelegenheid, een bibliotheek en een sportzaal aanwezig.

OGD heeft een fiftyfifty aanwezigheidsbeleid. Hierdoor heeft niemand een vaste werkplek. De werkplekken zijn wel verdeeld in zones, zodat je altijd bij je directe collega’s kunt zitten. Je herkent de zones aan stickers op de bureaus.


Het gebouw zelf is zo goed als vierkant. In de basis hebben we hiervoor een standaard inrichting verzorgd, met per vloer twee zijden volledig ingezet als werkplekken. Deze twee zijden zijn met elkaar verbonden via boekbare flexkantoren of vergaderruimtes.Herkenbare kleur en identiteit

Wanneer je op de vierde verdieping uit de lift stapt, dan loop je tegen de bibliotheek aan. Deze ruimte biedt meteen gelegenheid voor de trainees van het bedrijf om even uit de aangrenzende trainingszaal te ontsnappen en te ontspannen. De vierde verdieping heeft naast de bibliotheek drie trainingszalen, en ook de sportzaal zit op deze verdieping. De sportzaal is bovendien voorzien van een douche.


Helemaal bovenin, op de vijfde verdieping, bevindt zich een vergaderruimte/trainingszaal met een eigen bar en een mooi uitzicht over Utrecht. Uiteraard zijn alle verdiepingen voorzien van de herkenbare kleur en eigen identiteit van OGD.


Wil je meer weten over dit project of heb je een eigen interieurproject waarbij je hulp kunt gebruiken? Neem dan contact met ons op.


0 views

Comments


bottom of page